Mrt

Tüm Ortaklarca Dünya Kadınlar Günü(International Women's Day) kutlandı.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim  yılında okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Esra KURUPINAR, World Peace for Children Future (Çocukların Geleceği için Dünya Barışı)  isimli eTwinning projesinde öğrencileriyle yer almaktadır. Proje başta Türkiye, Romanya, Gürcistan ve Ürdün'den oluşan ortaklarla dünya barışına ve  çocuklarımızın güvenli geleceğine farkındalık yaratmak amaçlı oluşturulmuştur. Proje kapsamında öğrenciler kendilerini tanıtarak, dünya barışıyla ilgili posterler hazırlamış ve web2 araçlarını kullanarak  konuyla ilgili beyin fırtınası yaptılar. Projeyle  ilgili görseller okul panomuzda da sergilenerek projenin yayılımı sağlanmaktadır.

Şbt

OKULUMUZ 2024 ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ ALANINDA KONSORSİYUM ORTAKLIĞINA KABUL EDİLMİŞTİR.

Şbt

Okulumuz ingilizce öğretmeni BURCU ÇOKGÖRMEZ'in önderliğinde ki e twinning projesinin ayrıntılarını takip edebilirsiniz

metin, çizgi film, ekran görüntüsü, tasarım içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

E-twining projemizde Güvenli İnternet Günü Etkinliği

Güvenli İnternet Günü (Safer internet day) dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle, her yıl Şubat ayının 2. Salı günü organize edilmektedir.

Bu yıl okul öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmeni Burcu Çokgörmez’in ortakları ile yürüttükleri e-Twinning projesi kapsamında 13 Şubat Güvenli İnternet Günü etkinlikleri düzenlendi.

Okulumuzda yapılan etkinliklerle internet güvenliği, siber zorbalık, bilinçli sosyal medya kullanımı, siber tuzaklar gibi pek çok konuya dikkat çekildi.

Öğrencilerimiz internetin güvenli ve pozitif kullanımı ile ilgili videolar izlediler ve proje ortağı arkadaşları ile internet üzerinden e-güvenlik bilgi yarışmalarına katıldılar.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamıında okulumuzda yapılan etkinlikler

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Atatürk´ün ölümünün 84.yılını saygı ve özlemle andık.

Ara

Okulumuzda öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizle Türk Öğrencilerimizin kaynaşmalarına katkı sunmak amacıyla Mülteciler Derneği´nin de katkılarıyla Kidzania gezimizi düzenledik. Öğrencilerimiz ilgi duydukları meslekleri deneyimleme fırsatı buldukları etkinliklerde hem öğrenip hemde eğlendiler.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimize, meslekleri tanıyarak lise tercihlerinde daha sağlıklı kararlar alabilmeleri amacıyla başlattığımız  meslek tanıtım  projesi  kapsamında Ahmet Yesevi Polis Merkez Amiri Bayram ASLAN  tarafından Emniyet Görevlisi nedir? semineri yapıldı. Sunumdan sonra   öğrencilerimizin meslek grubuyla ilgili merak ettikleri  soruları cevapladı . Emeklerinden dolayı Komiser Bayram ASLAN´na teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 8 sınıf düzeyinde  öğrenim gören 130  öğrencimizle lise türlerini  tanıtmak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacıyla Psikolojik Danışman Sercan BABAOĞLU rehberliğinde 17-19 Nisan tarihleri arasında ilçemizde bulunan liseleri gezdik. Öğrencilerimiz okullardaki görevli idareci, psikolojik danışman ve öğretmenlerden okullarının imkanları, başarı durumları,  sosyal imkanları  ve okulla ile ilgili diğer önemli  konularda bilgi edinip; okulla ilgili merak ettikleri konularda sorularını sordular. Öğrencilerimize yakından ilgi gösteren liselerimizde görev yapan tüm idareci, psikolojik danışman ve öğretmenlere    teşekkürlerimizi sunarız.