E TWİNNİNG PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

Okulumuz ingilizce öğretmeni BURCU ÇOKGÖRMEZ'in önderliğinde ki e twinning projesinin ayrıntılarını takip edebilirsiniz

metin, çizgi film, ekran görüntüsü, tasarım içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

E-twining projemizde Güvenli İnternet Günü Etkinliği

Güvenli İnternet Günü (Safer internet day) dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle, her yıl Şubat ayının 2. Salı günü organize edilmektedir.

Bu yıl okul öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmeni Burcu Çokgörmez’in ortakları ile yürüttükleri e-Twinning projesi kapsamında 13 Şubat Güvenli İnternet Günü etkinlikleri düzenlendi.

Okulumuzda yapılan etkinliklerle internet güvenliği, siber zorbalık, bilinçli sosyal medya kullanımı, siber tuzaklar gibi pek çok konuya dikkat çekildi.

Öğrencilerimiz internetin güvenli ve pozitif kullanımı ile ilgili videolar izlediler ve proje ortağı arkadaşları ile internet üzerinden e-güvenlik bilgi yarışmalarına katıldılar.

22-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 15:04 - Görüntülenme: 46