EROL YÜKSEL ORTAOKULU

Turgut Reis Mah. Malazgirt Cad. Mehter Sk. No18 SultanbeyliİSTANBUL
Vizyon
Geleceği bugünden görerek, ilköğretim kurumlarında kaliteyi arttırıp, eğitimde örnek ve önder bir okul olmak.
Misyon
Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamını sağlamada katkı sağlayabilecek, evrensel insani değerleri benimsemiş, başkalarını ötekileştirmeyen, hoşgörülü, okumayı bir ibadet olarak kabul eden, sorgulayıcı, araştırıcı, üretken, yapıcı, ileri görüşlü, sanat zevki gelişmiş, değerlerine bağlı, dinamik, ahlaklı insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal (Tekli) Eğitim
09.00-15.20
Ulaşım
Sultanbeyli Uzundere mevkisine doğru giden bütün toplu ulaşım araçları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Yüz ölçümü 35 km²´dir. TÜİK´e göre, Sultanbeyli´nin 2013 yılında 302 bin 388 olan nüfusu yıl sonunda 309 bin 347´ye yükselmiştir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul ili Sultanbeyli ilçesinde bulunan okulumuz Fatih Caddesine 350-400 m mesafededir.
Hentbol Masa Tenisi
Yanıbaşımızdaki Yaşam
Proje Çalışmaları
1) Okulda Karakter Eğitimi 2) Aylık Kitap Değerlendirmeleri 3) Okul Dergisi 4) Yazarlar Okullarda 5) Bilinçli Aile Bilinçli Gelecek